8 неща, които искам бъдещият ми съпруг да знае

  • 8 неща, които искам бъдещият ми съпруг да знае
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 04.12.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Все още не съм те срещнала, не знам как изглеждаш, с какво се занимаваш, какво е миналото ти, какви багажи носиш в душата си..., но искам да знаеш тези неща за мен.

1. Не очаквам завинаги да останеш същият човек

Никога не съм разбирала оплакването "Променил си се!". Не е ли това смисълът? Не еволюираме ли постоянно? Ако не, просто застояваме, без да усъвършенстваме себе си. След време, когато се погледнем един друг, ще бъдем различни от това, което сме били, когато сме се запознали. И това е напълно нормално. Не искам и не очаквам да бъдеш мъжът, в когото съм се влюбила. Искам да раста с теб. Искам да се влюбвам в теб отново и отново.

2. Ще бъда най-големият ти поддръжник и най-честният ти критик

Да, ще те подкрепям и ще се радвам на успехите ти сякаш са мои. Но също така очаквай да бъда тази, която ще бъде 100% искрена и директна с теб. Винаги ще бъда най-големият ти фен, но също така ще ти казвам истината в очите. Тъй като те уважавам прекалено много.

3. Не съм конкуренция на миналото ти

Обичал си и преди. Имало е важни хора, които са оставили инициалите в сърцето ти. Имаш спомени, които не искам да изтривам. И аз имам своите. Не трябва да се преструваме, че сме първата любов един на друг. Ние сме сегашната. А за мен това е много по-важно.

4. Да ти бъда съпруга ще бъде гордост за мен, но няма да е моята идентичност

Невероятно горда съм, че съм част от живота ти, че имаме възможността заедно да се развиваме, да споделяме живота си. Но не искам да бъда само твоя съпруга. Да бъда твоя жена никога няма да бъде моята титла. Преди всичко, аз съм си аз.

любов

5. Нашето пътешествие няма винаги да бъде грандиозно

Ще се налага да мъкнеш пазарските покупки, да изхвърляш боклука, да готвиш, когато съм толкова изморена, че нямам сили. Не всеки наш момент ще заслужава да бъде споделян в Instagram. И се надявам, че нашите най-добри мигове ще останат само наши. За останалия свят могат да са скучни, но за нас? Те са всичко.

6. Интересите ни няма напълно да съвпадат

Твоите неща ме вълнуват не защото и аз ги харесвам, а тъй като обичам да те виждам как се палиш, как твоите страсти те правят щастлив. Знам, че няма как постоянно да харесваме едни и същи неща. Не съм наивна да вярвам в това. Няма нужда да разбирам защо, а просто да знам, че ти носи радост.

7. Не искам да се отказваш от нас

Дори когато стане трудно. Дори когато спорим и сме прекалено горди, за да признаем, че грешим. Искам винаги да се опитваме да оправим неща помежду си. Не искам да си лягаме ядосани. Животът е прекалено кратък и непредсказуем.

8. Ти си най-добрият ми приятел и заради това се омъжвам за теб

Не бих направила това с всеки. Романтиката идва и си отива. Виждала съм го как се случва. Но помежду ни има уважение, доверие и подкрепа. Ти не само си човекът, с когото искам да отида на вечеря, но също така мъжът, пред когото мога да отворя сърцето си. Знам, че винаги ще пазиш гърба ми и съм благодарна, че си част от живота ми.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.