Великденска финансова криза - как да изберем бърз кредит онлайн


Великденска финансова криза - как да изберем бърз кредит онлайн
Снимка: iStock/Guliver

С наближаването на великденските празници повечето от нас изпитват финансови затруднения в една или друга степен. Парите, които до сега са ни били достатъчни, вече започват да ни изглеждат малко.

Подаръците не се приемат за задължителни, както се счита по коледните празници, но все пак са желателни, особено ако гостуваме някъде, където има малки деца. Събирането със семейството също води до не малки разходи.

Най-малкото, подготовката на трапезата изисква да се закупят козунак, яйца, а после трябва и последните да се изрисуват, та да придобият празничен вид. Да не говорим, че за мнозина това е една от малкото възможности през годината да се отиде на някоя хубава екскурзия до съседна Гърция или Турция.

Криза по време на празниците

Затрудненията с парите, както се вижда, не се появяват от нищото, освен ако не сме решили да се лишим от всичко това, което изредихме до сега. Големите разходи се натрупват постепенно, като всичко това в края на краищата води до един временен финансов колапс.

Ако бяхме се подготвили няколко месеца по-рано, по Великден щеше да е много по-лесно, но уви. Едно от възможните решения е да се вземе бърз онлайн кредит, но изборът наистина е твърде голям, което прави задачата много по-сложна, отколкото може да се предположи.

За какво да следим

За да можем да кажем уверено, че сме запознати с дадена фирма, която отпуска онлайн кредити, има някои неща, които със сигурност трябва да се имат предвид и да се знаят. Ето кои са те:

Регистрационен номер на фирмата

Всяка фирма, която има разрешение да отпуска кредити на територията на българия, трябва да има регистрационен номер. Проверявайки го, вие виждате дали фирмата е законна и каква е нейната дейност.

Продукт

Това, че дадена компания е легитимна и всичко при нея е в съответствие със закона, ни най-малко не означава, че нейната услуга ще ви удовлетвори. Прочетете какви заеми се отпускат като размер и дали сумата ви върши работа. Имайте предвид, че много компании от областта на микрокредитирането работят със суми в наистина минимални размери.

Срокове

Трябва да сте запознати със сроковете, които избраната компания за онлайн бързи кредити поставя за погасяване. Имайте предвид, че при повечето онлайн заеми сроковете са до около месец, в редки случаи малко повече.

Лихви

Обикновено лихвите са сравнително високи, но това постепенно се променя. Освен това, сумата по самата лихва реално изглежда нищожна на фона на малките размери на този тип кредити.

Вноски

Винаги е за предпочитане да погасявате малки суми, отколкото да трябва да изплатите задължението си наведнъж. Ето защо, ако желаете да улесните себе си, по-добре се насочете към фирма, която предлага възможност за погасяване на малки вноски.

Популярност

Популярността не е гаранция за това, че ще попаднете на сериозна фирма, но все пак има и този момент, че по-популярните компании държат повече на своята репутация и са по-внимателни с действията си. А и все пак има причина да са натрупали популярност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама