Конкурс за най-ценната съпружеска подкрепа


Конкурс за най-ценната съпружеска подкрепа
Снимка: iStock/Guliver

Седмицата на брака у нас стартира от днес конкурс за най-ценната подкрепа, която съпрузи са получили и/или получават от своята половинка. Подкрепата може да е най-различна: думи на насърчение, практична помощ, жест, отношение или подкрепа във важен житейски момент. Желаещите да участват в конкурса следва да изпратят своята история на Facebook страницата на Седмица на брака (fb.com/brak.bg) заедно със семейна снимка.

Две двойки ще получат награди. Едната награда ще бъде присъдена за историята събрала най-много харесвания. Втората история-победител ще определи журито на конкурса в състав: Саша Габровска, директор на Столичен дом за радостни обреди, Стоян Георгиев, семеен терапевт, Владо Николов, бивш капитан на националния отбор по волейбол в екип с техните половинки.

Крайният срок за участие в конкурса е 2 февруари. Победителите ще бъдат обявени на 9 февруари 2019 г. по време на събитието. Всяка от двете двойки ще получи тридневна семейна почивка и безплатно участие в третото издание на Училище за успешен брак.

"Във време, в което на преден план се издига материалното благополучие, е много важно да не забравяме подкрепата и обичта, от която всички ние се нуждаем", споделя Михаела Джоргова от екипа на инициативата.

Повече информация за конкурса може да бъде намерена на сайта на Седмицата на брака: brak.bg.

Международната Седмица на брака се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари в над 23 страни по света. Нейната цел е да обедини обществените усилия за укрепване и насърчаване на брака и семейството, като насърчава съпрузите да обръщат повече внимание един на друг и да не взимат брака си за даденост.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама