Спечели първите книжки за Спонджбоб


Спечели първите книжки за Спонджбоб

Ако вашето дете харесва приключенията на Спонджбоб, може да участвате в нашата игра и да спечелите първите три книжки от дългоочакваната детска поредица за Спонджбоб Квадратни гащи.

Единственото, което трябва да направите, е да отговорите правилно на въпроса: "Кой актьор играе пирата Бургербрад в кино екранизацията "Спонджбоб: Гъба на сухо?". Правилните отговори напишете под тази статия под формата на коментар и единствено с Facebook профила си.

Може да спечелите една от трите книжки за Спонджбоб Квадратни гащи, които следват съдържанието на филмчетата. Те разказват смешни и чудати истории за едноименния герой и приятелите му, които живеят в подводния град Бикини Ботъм.

Победителите ще изтеглим на 25 февруари и ще ги обявим както на сайта, така и във Facebook профила ни.

Ако искате не само да четете за приключенията на Спонджбоб, от 20-ти февруари ще може да ги гледате и на кино. Във филма "Спонджбоб: Гъба на сухо” Спонджбоб и Планктон трябва да обединят силите си за пътуване през времето и пространството, за да овладеят вътрешната си суперсила и да се преборят със злокобния пират Бургербрад.

По повод премиерата на филма нашите колеги от Actualno.com също организират игра, в която може да спечелите страхотни подаръци. Научете повече тук!

Ето и повече информация за книжките:

"Да танцуваш със звезда“ ни среща с обичайното обкръжение на квадратния герой и с неговия най-добър приятел – морската звезда Патрик! Тук Спондж Боб ще учи Патрик да танцува, за да стане шампион по ча-ча в танцовото шоу на „Хрупкавият рак”. Как мислите, дали морските звезди блестят и на дансинга? „Да танцуваш със звезда“ е великолепно оцветена книжка за дечица в предучилищна възраст, които правят първи стъпки в четенето!

"Спондж Боб се прави на клоун“ е богато илюстрирана книжка, преливаща от смешни ситуации и обрати - ще достави радост и на най-сърдитите дечица! Тук Спондж Боб изпада в отчаяние заради един свадлив клиент. Възможно ли е ракбургерите му да не са идеални? Трудно ни е да повярваме в това. Но Спондж Боб решава да напусне ресторант „Хрупкавият рак” – чувства се недостоен да работи повече там. Ще успее ли звездният готвач на Бикини Ботъм да намери удовлетворение под купола на цирка? Само почакайте и ще го видите с очите си!

"Пиратски пъзели!“ е гигантска книжка за оцветяване! А когато приключенията на Квадратни гащи са съчетани с пъзели, лабиринти и загадки, историята става три пъти по-интересна! В тази книжка порестият добродушко ще излезе в открито море, ще стане капитан на кораб и дори ще се срещне с Летящия холандец! Дечицата на възраст от 3 до 7 години ще се зарадват на вградената дръжка, която позволява да носят приключенията навсякъде със себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама