Спечели си лятна любовна книжка


Спечели си лятна любовна книжка

Лятото е идеалното време за четене на приятна любовна книжка на някое прекрасно място. Докато отпивате от коктейла си на плажа или се разхлаждате със студена напитка сред природата, може да се насладите на някое от нашите книжни предложения.

За да си спечелите една от тези 3 книжи, единственото, което трябва да направите, е да участвате във Facebook играта ни. УСЛОВИЯТА СЕ ЛЕСНИ И СА ТУК!

Ето и малко повече информация за книгите, които ви подаряваме:

"Маслиновата ферма"

Каръл е британска актриса, обиколила целия свят, която винаги е жадувала за дом сред природата. Мечтата й става реалност, когато с приятеля й Мишел се влюбват в изоставена вила в Прованс. Още за книгата тук.

"Лятото преди войната"

Идиличният живот в английската провинция е към своя край. Жителите на Рай са повлечени във вихъра на Първата световна война, който поставя на изпитание крехкия прогрес и закостенелите традиции. Беатрис и Хю откриват път един към друг, а светът покрай тях си поема дъх и като на шега прави крачка към бездната... Още за книгата тук.

"Целуни ме така"

Река разделя Котънблум на две: богати и бедни. От двете страни има хора с ограничено мислене и закостенели разбирания. Кейд Форнет от шестнайсетгодишен се грижи за брат си и сестра си след внезапната смърт на родителите им. Понякога му се налага да нарушава правилата, което му докарва неприятности с полицията. При първа възможност решава да избяга от миналото си и да докаже на себе си, че може да постигне повече в живота. Още за книгата тук.

 

 

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама