Французойките не спят сами


Французойките не спят сами
Снимка: iStock/Guliver

Изискани и загадъчни, французойките са обект на възхищение не само на мъжете, но и на жените по цял свят. Безупречният стил и тайнствен чар обаче не са запазена територия единствено за тях. С малко повече самоувереност и някои малки хитрини всяка дама може да разгърне своя уникален стил и харизма.

За да разгадае енигмата на френското очарование, Джейми Кат Калън проследява френските си корени, премества се в Париж и интервюира много жени и мъже. В книгата "Французойките не спят сами" тя разкрива основните съставки на френската рецепта за наслада от живота и споделя любопитни подробности за:

• изкуството на флирта – как съблазняват французойките и защо никога не преследват мъжете;

• грижата за красотата – как френската жена поддържа външния си вид и защо малкото е повече;

• тънкостите на общуването – как да блеснем в разговор и как да организираме хубава вечеря (плюс оригинални рецепти за лесни, но изискани ястия);

• тайните на магнетичния чар – защо истинската красота е в интелекта, а самоувереността е най-мощният афродизиак.

Възприемайте френската жена, описана в тази книга, като метафора за начина на живот, който може да ни помогне да направим любовта си по-вълнуваща, секси, романтична, епична, предизвикателна, могъща и – да, по-удовлетворяваща. Вземете от този образ всички черти, които желаете, и ги направете свои. Може би все пак ще откриете, че у вас има нещо френско. Това съветва авторката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама