4 пролетни тенденции при интериора, които ще са хит

  • 4 пролетни тенденции при интериора, които ще са хит
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 25.02.2020 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Вдигнете ръка, ако домът ви е постоянно развиваща се смесица от всички неща, които обичате. Но както при новите модни тенденции за сезон пролет/лято, вече виждаме и какво ще е актуално при домашния декор. Честно казано, сме доста вдъхновени да направим няколко свежи промени, вместо да реновираме домовете си изцяло.

1. Абстрактна енергия

Това е забавната, безметежна интериорна тенденция, която черпи вдъхновение от експресионистични произведения на изкуството. Със смела геометрия, рисувани на ръка скици и игриви цветни блокове този облик е свързан с изразяването на индивидуалност. Целта е да предизвика емоция и ведро настроение. Със сигурност, мисията е успешна.

2. Структурирана простота

Водеща своето начало от скандинавската простота, тази тенденция е наистина страхотна. Целта е да създадем спокойно, удобно и хладно пространство, в което да се отпуснем. Всичко опира до това да направим домовете си безопасни, подходящи за почивка и регенерация. Светло сиво, топло бежово или яйчена черупка – това са цветовете, които ще са хит.

3. „Japandi”

През последните няколко сезона се наблюдава силен японски елемент в дизайна, който се движи бавно, деликатно, но много сигурно. Богати копринени текстури, изящни птичи мотиви, стилизирани ориенталски щампи и структурирани мебелни форми. Съчетаваща размаха на елегантния японски минимализъм и селската скандинавска простота, „Japandi“ е хибридна тенденция, обединяваща най-доброто от тези два много обичани стила.

4. Изискан блясък

Този тренд започна да загатва за себе си още през 2019 година, но тази пролет той е по-малко бляскав и по-изискан. Луксозните материали като олово, мрамор и кадифе се смесват красиво, за да създадат фини декоративни детайли. Ключовите цвеотве ще са пепел от роза и мръсно бяло.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.