4 бързи визии за Хелоуин само с очна линия

  • 4 бързи визии за Хелоуин само с очна линия
    Дата: Снимки: iStock / Guliver
Дата: 31.10.2019 Снимки: iStock / Guliver
Iwoman.bg

Поканени сте на Хелоуин парти в последния момент и нямате идея какво да правите? Разбира се, винаги бихте могли просто да облечете зелен гащеризон като динозавър или да излезете по пижама и пантофи, но ако сте любители на грима, то със сигурност се чувствате задължени да покажете поне малко въображение. Но почти всички готини визии изискват куп продукти и поне 3 часа пред огледалото, които сме сигурни, че нямате. Затова днес ще ви покажем 4 идеи за грим, които да постигнете само и единствено с черна очна линия.

1. Котка

Бързо, лесно и ефектно! Ако сте традиционалист и не си падате по страховитите визии, то значи котешката трансформация е точно за вас. Освен това, ще ви отнеме не повече от 20 минути да нарисувате носле, мустачки и котешко око. Можете да комбинирате с диадема с уши, два малки кока или две опашки.

2. Домино

Вариантите за домино са много – може да нарисувате традиционно, във венециански стил с повече завъртулки или нещо по-абстрактно.

3. Зашита уста

Особено ефектен и бърз начин да се включите в празнуването на Хелоуин е да „зашиете“ устата си с помощта на очна линия. За по-страховита визия комбинирайте със светъл фон дьо тен, черно наметало или просто широка качулка.

4. Вампир

Едно е сигурно – на Хелоуин няма никакви правила. Можете да бъдете зомби, вампир или някакво апокалиптично чудовище. Развихрете въображението си и нарисувайте стичаща се кръв от устата.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.