4 начина да бъдеш ослепителна с кок


4 начина да бъдеш ослепителна с кок
Снимка: iStock/Guliver

Омръзнали ли ви да не знаете как да оформите косата си така, че да изглеждате стилно, едновременно с това да ви е удобно и прическата ви да издържи повече от 2 часа? Имаме решение за това - кок. Ето и няколко прически, които да пробвате:

1. Стегнат висок кок 

Tой обикновено е много стегнат и е високо на главата. Първо трябва добре да срешете косата си. Можете да си помогнете с гел или лак за коса, за да укротите всяко косъмче. След това вържете косата си на стегната висока опашка. Увийте косата на стегнат кок и закрепете или с друг ластик, или с фибички. 

2. Ежедневен отпуснат кок 

Много подходящ за ежедневието. Прави се лесно и не е нужно да е перфектен. Можете да пуснете няколко кичура около лицето. 

3. Ниско долу 

Кокът се прави ниско долу на главата, а косата се разделя на път по средата. Ако решите да изпозвате прическата за ежедневието си, можете да пуснете няколко кичура небрежно в предната част и да вържете по-отпуснато. Ако искате да изпозвате идеята за официална вечерна визия, използвайте гел или лак, за да изглежда по-стегнато и да е добре оформен. 

4. Висок стегнат голям кок 

Идеята на тази прическа е, че косата пак е стегната, но самият кок е голям и малко по-свободен. Стои много приятно и контрастът между двете части на косата е интересен. Отново можете пуснете няколко кичура в предната част.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама