За да създадем уютна детска стая


За да създадем уютна детска стая
Снимка: iStock/Guliver

Без какво не можем всички? Ако сте отговорили въздух, сте напълно прави. Но знаете ли, че според данни на Световната здравна организация въздухът вкъщи може да бъде от два до пет пъти по-замърсен, отколкото този навън, защото зависи от редица фактори - замърсителите и алергените в затворените пространства, полен, фини прахови частици, мухъл, животинска козина.

А когато става въпрос за най-ценните ни същества, проблемът става наистина сериозен. Всички родители искат само най-доброто за децата си, а уютната детска стая е едно от нещата, които трябва да им осигурим. 

И не трябва да мислим само за красивите и удобни мебели и аксесоари, но също така и как да създадем здравословна среда. За да не се притеснявате, че вашето малко съкровище диша мръсен въздух, ви препоръчваме Philips Combi 2в1: пречиствател и овлажнител за въздух.

Уредът има функцията да пречиства до 99.9% от бактериите, вирусите, фините прахови частици, алергени, газове и миризми, благодарение на немската система за пречистване на въздуха с ХЕПА филтър и филтър с активен въглен.

Осигурете на детето си спокойни игри и сън!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама