12-те най-силни зодиакални двойки


12-те най-силни зодиакални двойки
Снимка: iStock/Guliver

Според астролозите брачните съюзи не винаги са успешни. В много отношения силата на връзката зависи от зодиакалната принадлежност. Тези 12 двойки могат да разчитат на силна и трайна връзка. 

1. Риби/Скорпион

Тези хора не винаги са сходни, освен това често имат повече разлики, отколкото прилики. Но гравитацията им помага да се справят с разногласия от всякакъв вид.

2. Телец/Рак

Тези хора са просто идеални един за друг, дори не е нужно да подреждат нещата. Бракът между тях се оказва невероятно силен, особено ако и двамата са готови да работят в полза на връзката.

3. Овен/Водолей

Тези знаци се сближават въз основа на спокойна нагласа и неприязън към твърде бурни прояви на емоции. Те не харесват големи компании, не говорят много. Обичат тишината.

4. Близнаци/Водолей

Тези знаци се сближават въз основа на напълно различни интереси. Те са най-често противоположни по вкусове, но много силно привлечени.

КАК СЕ ЦЕЛУВА ВСЯКА ЗОДИЯ

5. Водолей/Везни

Всички двойки преминават през етапа на изчезване на страстта и не всеки може да се справи с нея. След страстите тези знаци започват период на силна любов, надеждна и силна като скала.

6. Рак/Скорпион

Хората, родени под тези знаци, имат много общи черти и това ги сближава. Въпреки че има достатъчно различия, липсата на скука между тях компенсира всички проблеми. Те могат да говорят с часове за каквото и да било и да не скучаят.

7. Стрелец/Лъв

Стрелците винаги са нащрек и не обичат да бъдат покорявани, а Лъвовете предпочитат стабилност и командване. И въпреки това не са лоши заедно, тъй като се учат един от друг да се държат по-адекватно и с уважение. 

КАК СЕ ПРОМЕНЯТ ЖЕНИТЕ СЛЕД БРАКА СПОРЕД ЗОДИЯТА

8. Стрелец/Овен

И двамата искат да изпробват живота за сила в името на нови постижения и победи, но са способни само на това, разчитайки на партньор. Те развиват всичките си ресурси благодарение един на друг. Стрелец и Овен са мечтатели, изобретатели, зад тях стои грехът да превърнат желаното в реалност.

9. Риби/Рак

Много съпричастни и чувствителни знаци, които буквално стават едно, когато се оженят. В същото време те знаят как да защитават своята идентичност.

10. Дева/Телец

Тази двойка се състои от доминиращия и този, който се държи за  ръката му. И всички са доволни от всичко, дори да изглежда странно отвън. Тези знаци са работохолици, не са мързеливи да градят щастието си. 

11. Везни/Близнаци

Безгрижни, леки, въздушни знаци, които се издигат високо един от друг. Може да имат много необичайни вкусове, но и двамата са доста доволни от него.

12. Козирог/Телец

Тази двойка се формира въз основа на приятелски отношения, така че не трябва да се опитвате да унищожите брака им. Това е просто невъзможно, защото истинските приятели никога не се предават. Тази двойка не е много страстна, но връзката е гладка и безоблачна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама