5 готини коледни филма, които НЕ сте гледали


5 готини коледни филма, които НЕ сте гледали
Снимка: iStock.Guliver

Всички знаем, че Коледа е време за семейството, за уют, за споделени коледни филми, сгушени на дивана под одеялото. Да, но повечето филми, които попадат в тази празнична категория, сме гледали по поне 10 пъти, снимани са през 90-те и откровено казано – клише са. Не, че имаме против класиката, но ако искате да разнообразите коледната си филмова програма, на правилното място сте! Днес ви представяме 5 ленти, които със сигурност не сте гледали, а трябва.

1. The Nutcracker and the Four Realms

Всяка Коледа легендарната история за Лешникотрошачката е повод за забавление на много семейства, но защо пък не изгледате новата версия на Disney? Имате възможност да се впуснете във фантастично приключение във вълшебния свят на мистерии, магия и мишки.

2. Happiest season

Първата среща със семейството на приятелката ти може да бъде стресираща. Да възнамеряваш да ѝ предложиш брак по време на коледната вечеря и в последния момент да научиш, че семейството ѝ дори не знае, че тя е лесбийка, е в пъти по-стресиращо. Когато Аби (Кристен Стюарт) разбира, че Харпър (Макензи Дейвис) е пазила връзката им в тайна, започва да се пита дали наистина познава приятелката си толкова добре, колкото си мисли. „Коледна изненада“ е празнична романтична комедия, която по хумористичен начин улавя всички емоции, бушуващи у две момичета, които едновременно търсят одобрението на семейството си, искат да останат верни на себе си и се опитват да не съсипят Коледа.

3. Drunk Parents

Франк и Нанси тъкмо са изпратили единственото си дете да учи в престижен колеж, вследствие на което финансите им са се стопили заплашително. За да продължат да се вписват подобаващо в богаташката среда на тузарския квартал, в който живеят, им се налага да прибегнат до крайности, за да скрият обедняването си.

4. 8-bit Christmas

Филмът с участието на Нийл Патрик Харис и Уинслоу Феджли като възрастния и малкия Джейк е забавно и изпълнено с носталгия завръщане в детството. През 80-те години в Чикаго 10-годишният Джейк Дойл полага неимоверни усилия, за да се сдобие с най-новата и най-страхотна видеоигра за Коледа. Участват още Джун Даян Рафаел, Дейвид Крос, Стив Зан.

5. The Knight before Christmas

Средновековната магия изпраща рицар от 14-ти век в съвременен Охайо, където се влюбва в учител по природни науки в гимназията, който е разочарован от любовта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама