Брайън Адамс изпрати огромна кухня от Америка за концерта си у нас


Брайън Адамс изпрати огромна кухня от Америка за концерта си у нас
Снимка: Getty Images/Guliver

С луксозна мобилна кухня и личен шеф-готвач, след по-малко от месец у нас, пристига канадската рок легенда Брайън Адамс. Грандиозното BEST OF шоу на музиканта ще се проведе на 11 октомври в столичната Арена Армеец. По време на престоя си в България, изпълнителят на хита “Everything I Do (I Do It For You)” ще похапва единствено вегетариански ястия. Любимецът на поколения фенове е известен активист за правата на животните и е на строга вегетарианска диета.

Брайън Адамс идва с 12 тира техника и огромен екип от най-добрите професионалисти. Именно в един от тировете ще бъде обособена мобилната VIP кухня, изградена с моредно оборудване, което е съобразено с последните енергоспестяващи и природосъобразни тенденции. В подвижното гурме помещение, топ готвачът на звездата ще приготвя здравословни менюта за Брайън и свитата му по време на престоя им в София.

Концертът на легендарния изпълнител у нас е част от турнето “Get Up”, с което той вече покори Европа, Америка и Канада. Шоуто на Адамс се завръща отново на Стария континент с гостуване на 1 октомври в Люксембург. Критиците определят обиколката като най-успешната в кариерата му.

Шоуто на Брайън Адамс в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК.

Организатори на събитието са Moko Solution и NuCoast. Актуална информация за концерта може да намерите на официалната страница на събитието: Bryan Adams at Arena Armeec Sofia - Official Event

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама