Чуйте песента ни за Евровизия 2020 (видео)

  • Чуйте песента ни за Евровизия 2020 (видео)
    Дата: Снимки: ПР
Дата: 09.03.2020 Снимки: ПР
Iwoman.bg

Българската песен на "Евровизия" 2020 "Tears Getting Sober" беше представена официално. Виктория ще изпълни песента в Ротердам.

Музиката и текстът на "Tears Getting Sober" са дело на самата Виктория в сътрудничество с един от успешните композитори и текстописци на "Евровизия" от Symphonix International - Борислав Миланов. В проекта участие имат още Лукас Оскар от Австрия и Корнелия Виболс от Швеция. Песента е продуцирана от българската компания Ligna Studios.

От края на март българският представител на "Евровизия" започва своето промоционално турне в Европа. Виктория ще пее в Лондон на 29 март, в Амстердам на 4 април и в Мадрид на 11 април. Младата изпълнителка ще се срещне и с българите зад граница в тези градове, като на 27 март ще бъде част от концерта на Б.Т.Р. в британската столица.

"Евровизия" 2020 ще се проведе в Ротердам. Двата полуфинала и големият финал на шоуто ще бъдат излъчени на живо по БНТ 1 на 12, 14 и 16 май. България ще вземе участие във втория полуфинал на 14 май, а българите в цяла Европа и Австралия ще могат да подкрепят Виктория гледайки месните телевизии в страната, в която живеят.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.