Енрике Иглесиас в София vol. 3: Емоция и танци на макс (видео)

  • Енрике Иглесиас в София vol. 3: Емоция и танци на макс (видео)
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 07.11.2018 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Ако трябва да опишем вчерашния концерт на Енрике Иглесиас в зала "Арена Армеец" с една дума, тя със сигурност е Емоция. И сме сигурни, че всички, които станаха свидетели на зрелищния му спектакъл, ще се съгласят с нас.

43-годишният певец (годините определено не му личат :)) спретна невероятно шоу с екипа си. Цялата стена зад основната сцена беше опасана с 500 кв. метра видеоекран, мултимедията беше повече от впечатляваща, а пироефектите взривяващи. Но това, което най-много зарадва феновете му, беше близостта до тях, благодарение на двете сцени в залата. Защото да видиш латинозвездата на метри от теб е неописуемо. А танците са задължителни.

Още от първото му изпълнение на песента "Move to Miami" всички разбраха защо той толкова години е номер 1 в класациите и сърцата на почитателите си. Тъй като турнето му е кръстено "All The Hits Live", Енрике изпя някои от най-големите си хитове, сред които "Bailando", "Ring my bells", "Heartbeat", "I Like how it feels", "Subeme la Radio" и "Tired Of Being Sorry".

Кулминацията на вечерта беше изпълнението на баладата му "Hero". Както е известно, във всеки свой концерт латино идолът има традицията да ощастливява някоя дама от присъстващите, като я качва на сцената. Този път той избра 17-годишно момиче, на което посвети песента и танцува с нея, докато залата беше огрята от хиляди светлини.

 

И тъй като това беше третото посещение на Енрике в България, смятаме, че числото 4 е още по-късметлийско, така че го чакаме отново.

 

 

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.