Ива Мендес пренася Копакабана в София


Ива Мендес пренася Копакабана в София

На 30 март 2017 г. ни очаква незабравима вечер с очарователната Иве Мендес и автентичното бразилско звучене от Копакабана.

Нейният глас се плъзга като кадифе нежно и без усилия на фона на опияняващите бразилски ритми. Магнетичната певица пристига в София със своя неповторим стил с привкус на свежа кайпириня, за да изнесе зашеметяващ концерт в Зала 1 на НДК и да ни пренесе с гласа и музиката си на бленуваната Копакабана. 

Изпълнителката е родена в семейство с испанско, френско, португалско и бразилско наследство и носи космополитен тембър, който безпогрешно измерва бразилските влияния.

Още с издаването на първия си албум британското списание OK Magazine публикува: "Тази величествена бразилска дива вече е огромна новина в повечето части на света. Дебютният ѝ албум, продуциран от Робин Милар – човекът зад Шаде, е нейният опит да превземе Великобритания и със сигурност ще успее. Албумът на Иве Мендес e летен, страстен и толкова чувствен. Дори перфектен, смеем да кажем“. 

Билетите за концерта на Иве Мендес у нас само през февруари са на цени от 30 до 70лв. и могат да бъдат закупени в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама