Pavell & Venci Venc’ пуснаха най-емоционалната си песен (видео)

  • Pavell & Venci Venc’ пуснаха най-емоционалната си песен (видео)
    Дата: Снимки: Вирджиния Рекърдс
Дата: 27.12.2018 Снимки: Вирджиния Рекърдс
Iwoman.bg

В края на ноември Pavell и Venci Venc’ прекарват 9 дни в музикална изолация в една стара дървена къща насред планината над Трявна в компанията на приятелите си от дуета Пламен и Иво, само със студийната техника, една камина и грижата на двама възрастни хора.

На деветия ден, без да имат намерение да правят още музика, защото вече били доволни от резултатите, случайно попаднали на филм по телевизията - "Да дойдеш на света", в който се разказва за войната в Сараево, но център са по-скоро отношенията между хората и колко странни форми могат да придобият те. Когато филмът свършва Венци казва само "Имам идеята", а Павел - "Имам музиката". Така се ражда "Без религия" – най-личното и най-емоционално парче на двамата.

Когато го споделят с екипа си, всичко веднага се завърта – идва решението да бъде заснет видеоклип максимално бързо и то някъде високо в планината. Идеята да застанат пред камерата голи до кръста в най-големия студ е на момчетата. Качват се да снимат с 16 човека екип воден от изпълнителния продуцент на "Вирджиния Рекърдс", режисьора Люси Иларионов и оператора Андрей Андреев и то когато в София има снежна буря, а горе на Витоша е минус 7 градуса и духа силен вятър. Въпреки това и за миг не се поколебават, оплакват или съжаляват за идеята си. Резултатът е видеото на "Без религия".

"Разголени сърца – това сме ние в тази песен. Много искахме да ви я подарим точно на Коледа", споделят Pavell и Venci Venc’.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.