Адел отложи концертите си в Лас Вегас заради ковид


Адел отложи концертите си в Лас Вегас заради ковид
Снимка: Стоп кадър

Адел съобщи, че отлага планираните си концерти в Лас Вегас. Причината е, че голяма част от екипа ѝ са болни от коронавирус и има забавяне на доставките.

33-годишната певица сподели емоционално видео в Instagram, в което с насълзени очи изразява своето огромно съжаление.

"Много съжалявам, опитахме абсолютно всичко, за да бъде шоуто ми навреме и да бъде достатъчно добро за вас, но сме абсолютно съсипани от забавяне на доставките и ковид. Половината от екипа ми са болни. Невъзможно е да завършим шоуто. Съжалявам, че го казвам в последната минута. Будни сме от над 30 часа, за да измислим начин. Много съм разстроена и се срамувам. Наистина съжалявам и се извинявам на всички, които са пътували. Ще пренасрочим всички дати и ще направим шоуто такова, каквото трябва да бъде."

Адел трябваше да изнесе първия от 24-те планирани концерта в хотел "Caesars Palace" днес (21 януари). Обявената в края на ноември поредица "Уикенди с Адел" предвиждаше певицата да има по два концерта всеки уикенд до април. Билетите варираха от 85 долара до 685 долара, а прогнозите бяха, че Адел ще печели по над 500 000 паунда от концерт.

Това щяха да бъдат първите ѝ концерти на живо от пет години насам. Заедно с две дати в лондонския Хайд парк това лято, това са единствените концерти, които тя е обявила за промотиране на хитовия си четвърти албум "30".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама