Бионсе и дъщеря ѝ Блу Айви с първи дует (ВИДЕО)


Бионсе и дъщеря ѝ Блу Айви с първи дует (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Бионсе се завърна към коцертната си дейност след 4-годишна пауза. Певицата изпълни 19 песни в луксозен хотелски комплекс в Дубай и представи общ дует с дъщеря си Блу Айви.

11-годишното момиченце се присъедини към майка си, за да изпее песента им "Brown Skin Girl" на шоуто, с което бе открит новият луксозен хотел "Atlantis The Royal", съобщава The Hollywood Reporter.

"Къде са всички мои момичета с кафява кожа? Дайте подкрепата си за моето дете, моето момиче с кафява кожа, мис Блу Айви Картър", каза 41-годишната певица, обръщайки се към публиката, докато дъщеря ѝ се присъедини към нея, за да изпее песента.

"Любов към всички момичета с кафява кожа. Ако обичате жените с кафява кожа, помогнете ми да изпея това", каза Бионсе.

Изпълнителката на "Halo" изглеждаше зашеметяващо по време на шоуто, облечена в яркожълта рокля с корсет и крила от пера тип "ангел".

Последният албум на Бионсе - "Renaissance", излезе през 2022. Той беше определен като "любовно писмо" до пионерите сред изпълнителите на черна музика и куиър шоу.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама