Боряна шокира Евгени с това признание (ВИДЕО)


Боряна шокира Евгени с това признание (ВИДЕО)
Снимка: bTV

"Тихите води са най-дълбоки" е поговорка, която важи с пълна сила за една от най-стеснителните участнички в риалитито "Ергенът" - Боряна, която направи признание, с което шокира както Евгени, така и зрителите на шоуто.

Вижте още: Пам получи оргазъм на първата си романтична среща с Евгени (ВИДЕО) 

По време на вечерния коктейл перничанката събра кураж и отиде при ергена в градината, за да си поговорят за нагласите си в любовта.

"Въпреки разочарованията ми до момента, съм успяла да се събера и да продължа да вярвам, че бъдещият човек до мен ще бъде с отворено сърце и ще ме оцени такава, каквато съм – без задни мисли, без лъжи и празни обещания", сподели Боряна на Евгени.

Любопитството на пианиста се събуди и той поиска да разбере какво е довело толкова млада жена до такова недоверчиво отношение в любовта, но отговорът определено го шокира.

"Бях с мъж, който е водил паралелна връзка и то с моя приятелка, с която съжителства на семейни начела и имат детенце", призна Боряна, едва сдържайки сълзите си пред пианиста.

"На много късен етап го разбрах, но въпреки това продължих тези отношения, тъй като имах чувства към човека. Когато научиш подобно нещо, боли много. Обвинявах себе си, че по някакъв начин съм била пречка за тяхното щастие, а реално нямах вина, тъй като не знаех истината", разказа още Боряна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама