Елена остана полугола на срещата с Евгени в "Ергенът" (ВИДЕО)


Елена остана полугола на срещата с Евгени в "Ергенът" (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Във вчерашния епизод на риалитито "Ергенът" Елена беше буквално отмъкната от Евгени, който я заведе на романтична среща.

Вижте още: Ергенът остави без роза Габи Бланко: Не те понасям, изрод! (ВИДЕО)

За разлика от останалите жени в къщата, които разчитат на силиконови форми и издути устни, за да уловят най-желания пианист в България, то редакторката избра доста по-хитра тактика, за да оплете в мрежите си ергена.

На романтичната среща Елена и Евгени разгорещиха страстите на максимум, след като редакторка реши да разголи отново душата си, но този път в комбинация с тялото. Тя захвърли дрехите си и двамата с Евгени плуваха полуголи. Единственото, което скриваше прелестите ѝ от зрителите, беше ръката ѝ.

Вижте още: Георги шокира зрителите с изказване: Жената е под мъжа цял живот (ВИДЕО)

И докато редакторката от началото на предаването проповядва, че най-важно е да опознаеш човешката душа, а тялото е без значение, очевидно е преосмислила собствените си разбирания за живота, защото и най-дръзките участнички в къщата нямаха смелостта да останат без горнище пред Евгени.

Очевидно тази гледка в комбинация с омайните думи на редакторката се харесаха доста на пианиста, който подари на Елена бижу с диамант, а по всичко личи, че ѝ сърцето си, защото след срещата им не спираше да търси начини да се види отново с нея.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама