Пам разплака зрителите и Евгени с тази семейна история (ВИДЕО)


Пам разплака зрителите и Евгени с тази семейна история (ВИДЕО)
Снимка: Стоп кадър

Пам Велидис, чиято мисия в "Ергенът" е по-скоро да бъде посланик на всички онези момичета, които не отговарят на съвременните стереотипи за съвършенство, отколкото да мери силиконови форми и високо самочувствие с другите претендентки за сърцето на Евгени, снощи разтърси както него, така и зрителите на риалитито.

Вижте още: Габриела втрещи Евгени с религиозните си познания (ВИДЕО)

Червенокосата фурия, която често става обект на подигравки от страна на някои от жените в предаването заради по-пищните си форми, даде урок на всички, че когато сърцето е голямо, няма значение в каква форма на тялото се намира.

Тя е първата участничка до момента, която разплака не само Евгени, но ѝ зрителите с тази история:

"Имам една ягодова история. Баба ми е човекът, който ме отгледа, и на един балкон тя глеждаше ягоди. След като тя почина, с дядо ми си говорехме и той каза: "Не знам дали ще мога да ги поливам толкова често, защото имам проблем с крака". Ставал е всеки ден и ги е поливал, въпреки че е изпитвал болка, за да я задържи за още малко. Много е красиво, когато хората не искат да пуснат някой, който е толкова важен за тях, защото понякога имаш чувството, че можеш да останеш с този човек дори и дълго след като го няма. Може да се гоните даже един живот през друг, за да се намерите. Това е ягодовата ми история.", сподели Пан на Евгени, който не успя да сдържи сълзите си.

Вижте още: Ергенът остави без роза Габи Бланко: Не те понасям, изрод! (ВИДЕО)

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама