Джони Деп издава албум с Джеф Бек (ВИДЕО)


Джони Деп издава албум с Джеф Бек (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Много скоро след широко отразения процес срещу бившата му съпруга Амбър Хърд, актьорът Джони Деп ще издаде албум с английския рокаджия Джеф Бек. Това ще се случи на 15 юли, се казва в изявление.

Албумът съдържа 13 песни и е озаглавен "18". Той се състои предимно от кавъри, като в него ще бъде включена музика на изпълнители като Beach Boys, Марвин Гей и Velvet Underground. Ще има и две песни, написани от 59-годишния Деп: "This is a Song for Miss Hedy Lamarr" и "Sad Motherfuckin' Parade".

Дуетът се запознава през 2016 г., сближавайки се "покрай колите и китарите", преди 77-годишният Бек да каже, че е започнал да оценява "сериозните умения на Деп да пише песни и музикалния му слух".

Двамата започват да работят по албума през 2019 г.

"Когато Джони и аз започнахме да свирим заедно, това наистина разпали младежкия ни дух и творчество", каза Бек. "Шегувахме се, че отново се чувстваме на 18 години, така че това просто стана и заглавие на албума".

Това далеч не е първият опит на Деп в музиката: актьорът повече от десетилетие записва и прави турнета с Hollywood Vampires - група, която основава заедно с Алис Купър и Джо Пери.

"За мен е изключителна чест да свиря и пиша музика с Джеф, едно истинско величие и човек, когото сега имам привилегията да наричам свой брат", казва Деп в изявлението.

В момента Бек е на турне в Европа, на което Деп е специален гост.

Миналата седмица Деп спечели 15 млн. долара по дело за клевета срещу бившата си партньорка Амбър Хърд, на която бяха присъдени 2 млн. долара. Съдебното жури установи, че 36-годишната Хърд е оклеветила Деп, описвайки се като "обществена фигура, представляваща домашното насилие" в статия, публикувана през 2018 г. във вестник "Вашингтон пост", въпреки че не е посочила актьора по име. Деп твърди, че е претърпял вреди върху репутацията си след публикуването на статията. Хърд получи обезщетение в размер на 2 млн. долара, тъй като журито установи, че един от адвокатите на Деп я е оклеветил.

Бомбастичният шестседмичен съдебен процес привлече широко внимание не на последно място защото беше предаван на живо.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама