Eлена с разтърсващи думи в "Ергенът", заслужи ли си ги Евгени? (ВИДЕО)


Eлена с разтърсващи думи в "Ергенът", заслужи ли си ги Евгени? (ВИДЕО)
Снимка: btv

Риалитито "Ергенът" е към своя край. То, като всяко подобно шоу, е отличен психологически лакмус, който показва съвременните типове характери в обществото ни.

В началото на предаването много зрители бяха скочили срещу "Ергенът", защото внасяше лека горчивина поради твърде многото силикон и изкуствени форми, които представяха образа на съвременната българка като пластмасов. Но само след няколко "елиминации" се направи перфектно отсяване на натрапчивите образи, които бяха вкарани, за да дадат скандален и рейтингов старт на формата. Останаха "по-тихите" жени, които разкриха впоследствие дълбоки истории и травми от живота си, които да бъдем честни - носи всяка една от нас зад широките усмивки в социалните мрежи.

Вижте още: Ето какво иска да пие Джони Деп на концерта си в София 

Безспорно една дама ще запише името си в историята на предаването, независимо дали ще спечели сърцето на Евгени, или не. Това е Елена, която доказа, че понякога е по-важно не с кого си тръгваме, а какво оставяме след себе си.

Обичана, приемана или не, едно не може да бъде отречено на редакторката - тя знае какво иска и не се страхува да се бори за него. Но не по онзи циничен за съвременното ни общество начин "с едни гърди напред", а отворила цялата си душа, така че да позволи на Евгени да влезе вътре и ако усети топлина, да остане. А всички крайни и на моменти параноични състояния на Елена могат да бъдат простени от зрителите заради тази изповед, която направи в снощния епизод на шоуто, когато имаха за задача да напишат брачни обети.

Вижте още: Люта война в чалгата: Скочиха на Ивана (ВИДЕО)

"Ако ме попиташ как изглежда абсолютното удовлетворение на мечтите ми - вдигам глава към теб - ето така...! Ако ме попиташ колко далеч ще стигнат мечтите ни, ще те помоля да погледнеш към хоризонта - очите ти ще видя пълни със споделеност - толкова далеч! Ако ме попиташ кои са любимите ми звуци - ще те помоля да притаиш дъх, за да чуя сърцето ти - туп, туп, туп... - ето кои! ", това бяха част от силните думи, с които се обърна Елена към Евгени.

Коментарът на пианиста за тези смели думи на редакторката към него беше: "По някакъв начин това беше обяснение в любов, докосна ме".

Именно подобни постни изказвания, които Евгени често прави, когато срещу него седят смели жени със силни истории, предизвикват въпроса - не са ли твърде сложна партия последните дами във формата за пианиста?  

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама