Обрат в "Ергенът": Микаела свали дрехите си: Не мога да устоя на Евгени (ВИДЕО)


Обрат в "Ергенът": Микаела свали дрехите си: Не мога да устоя на Евгени  (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Независимо дали сте фенове, или не на риалитито "Ергенът", безспорно шоуто дава полезни уроци за интимните отношения в живота.

Така например нежната и тиха Микаела, която беше почти незабележима седмици наред във формата, под сянката на изявените женски характери като Елена, Габриела и Валерия, не просто остава на финала, ами доведе до пълен обрат играта.

Вижте още: Люта война в чалгата: Скочиха на Ивана (ВИДЕО)

Докато сочените от всички за фаворитки - Елена и Валерия, спореха коя от двете ще се прибере в родния си град с Евгени след финала на шоуто, то Микаела свали дрехите си за най-странната романтична среща, на която са ставали свидетели зрителите на "Ергенът".

В снощния епизод на шоуто пианистът се отдаде на поривите си към красивата студентка по право и буквално я отвлече пред шокираните погледи на Валерия и Елена. Пианистът заведе червенокосата красавица до басейна, където Микаела си свали дрехите и остана по бански, а виртуозът показа изваяно тяло по боксерки и двамата скочиха в басейна на имението.

Вижте още: Непоправим! Благо се обясни в любов на Мария в Survivor (СНИМКИ)

"Всеки път Евгени вдига нивото на адреналина и знае как хем да ме зарадва, хем да ме шокира", не скри емоцията си Микаела, която разкри, че не може да плува и че ще разчита единствено на обятията на Генчев, за да не се "удави".

"Просто искам да се насладя на момента. Доста красиво е всичко – той, гледката, чувствата… Просто е неописуемо! Евгени е супер чаровен и сладък и не мога да му устоя. Супер благодарна съм му, че ми подари този момент и го споделям заедно с него", допълни тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама