Ергенът Евгени Генчев разкри какво е за него любовта


Ергенът Евгени Генчев разкри какво е за него любовта
Снимка: bTV

Новият сезон на "Ергенът" ще направи своя телевизионен дебют тази вечер от 20:00 ч. и обещава истинска "симфония от чувства" с главен герой – виртуоза, покорил световните сцени на няколко континента, Евгени Генчев.

Във вторник вечер той ще посрещне 25 очарователни дами, копнеещи да срещнат любовта и да изживеят своята романтична приказка на едно от най-красивите кътчета на земята – перлата в короната на турската Ривиера – Бодрум. Сред претендентките за сърцето на световноизвестния пианист са европейска шампионка по карате, стюардеса, екзотична танцьорка, учителка, писателка на любовни романи, певица и др. В първата „Церемония на розата“, която ще се състои още същата вечер, за една от тях обаче няма да остане цвете и ще трябва да се раздели с Евгени и да напусне красивото имение завинаги.

"За мен любовта е безрезервна отдаденост, лишена от его. Тя може да оцелее без слава, без пари, без влияние… "Ергенът" за мен не е шоу, не е експеримент – за мен това е реалност! Надявам се тук да срещна любовта такава, каквато не съм я изпитвал – абсолютна и безусловна“, споделя Евгени непосредствено преди запознанството си с дамите, които ще се борят за сърцето му в следващите три месеца.

Вижте още: Признание в любов в "Ергенът" 2023 (ВИДЕО)

"Надявам се Евгени да спечели доверието ми, както никой друг мъж досега"; "Изглежда ми много романтичен джентълмен, който знае как да се държи с една жена. Вълнение е слаба дума за това, което изпитвам преди нашата среща"; "На пръв поглед, без да сме се срещали, смятам, че Евгени е подходящият за мен мъж, а интуицията ми подсказва, че заедно ще намерим любовта“; „Евгени ми се струва много интелигентен, напорист и харизматичен. Смятам, че бързо ще разбере колко много си отиваме и няма да му отнеме много време да се влюби"; "Досега не ми се е налагало да се боря за внимание, но за този мъж си заслужава"; "Искам да изживея любовта с човек като него – музикант, човек на изкуството, пропътувал и опознал света"; "Искам да съм музикален инструмент в ръцете му", не крият вълнението си момичетата преди срещата си с новия "ерген" на България.

"Ергенът" след премиерата на 21 февруари от 20 ч. ще се излъчват всяка сряда и четвъртък вечер от 21 до 23 ч. по bTV.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама