Foo Fighters обявиха излизането на нов албум


Foo Fighters обявиха излизането на нов албум
Снимка: Getty Images

Foo Fighters обявиха издаването на 11-ия си студиен албум "But Here We Are", който беше записан след трагичната смърт на дългогодишния им барабанист Тейлър Хокинс през март 2022 г. Албумът ще бъде издаден на 2 юни и е описан като "първата глава от новия живот на групата".

Продуциран от Грег Курстин и самите Foo Fighters, водещият сингъл от албума "Rescued" беше пуснат на 19 април и се отличава с характерното за групата китарно звучене.

Песен с фалшивите гласове на Дрейк и The Weeknd събра милиони гледания (ВИДЕО)

Новият албум на Foo Fighters е отражение на борбите на групата през последната година. "But Here We Are“ е свидетелство за лечебната сила на музиката, приятелството и семейството", се казва в официалното прессъобщение.

Албумът включва 10 песни, които изразяват широк спектър от емоции - от гняв и тъга до мир и приобщаване. Водещият сингъл от албума, "Rescued", задава тона на останалата част от записа, която се отличава с честност, смелост и автентичност.

Единадесетият албум на Foo Fighters е едновременно като ново начало за групата и отражение на нейната история, съчетавайки суровостта и простотата на дебютния им албум от 1995 г. със зрелостта и дълбочината, които са придобили през годините. Чрез този албум членовете на групата намират утеха в музиката, която първоначално ги е събрала преди почти три десетилетия.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама