Гергана, Ева и Елвира от "Ергенът" с общ проект (ВИДЕО)


Гергана, Ева и Елвира от "Ергенът" с общ проект (ВИДЕО)
Снимка: принтскрийн/YouTube

Гергана успя да впечатли аудиторията на „Ергенът” със забележителната си обща култура, печелейки състезание с въпроси срещу другите момичета. Тя бе и последната, която напусна състезанието. Ева пък е бивш тийн идол, която гради музикална кариера, също като Гергана. Макар в имението двете дами да не изглеждаха особено близки, в живота извън формата явно таят топли чувства една към друга. Толкова, че да създадат обща песен – „Ти не си за мен”. В клипа пък можете да видите още едно познато лице - Елвира.

„Ти не си за мен“ е седмият студиен проект на Гергана Стаменова. Самата тя сподели, че „Парчето е замислено и започнато преди заминаването ми за “Ергенът”. По време на участието ми там живях с Ева в една стая и я поканих да участва в мой проект. Когато се върнах в България, довършихме работата по парчето и заснехме клипа. Песента няма конкретно послание или обвързаност с предаването. Просто искаме да зарадваме нашите фенове с една различна песен, която съчетава поп и попфолк музиката“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама