Гръм в рая: Разрив в отношенията между Евгени и Елена (ВИДЕО)


Гръм в рая: Разрив в отношенията между Евгени и Елена (ВИДЕО)
Снимка: btv

На тежък обрат в отношенията между Елена и Евгени станаха свидетели зрителите в снощния епизод на "Ергенът". Повод за това стана разочарованието на виртуоза, че редакторката не носи диамантеното колие, което той ѝ подари по време на романтичната им среща: "На тебе ти липсва нещо". Елена бързо се досети какво Евгени има предвид и веднага се опита да му изясни каква е причината да не носи красивото бижу: "Просто деколтето ми тази вечер не позволява на колието да се разкрие".

Вижте още: Мони от "Ергенът" ходи с електронна везна дори на ресторант (ВИДЕО + СНИМКИ)

Пианистът обаче отбеляза, че това не е първата вечер, в която Елена пренебрегва подаръка му:

"Доста време ми отне да го избера и като не го носиш, не знам какви сигнали искаш да ми пратиш". Елена побърза да изясни, че няма причина Евгени да се съмнява в нейните намерения: "Може би не го нося всяка вечер, за да не бъркам в очите на останалите. Извинявай, ако си мислиш, че е защото не го оценявам или не ми харесва – не е така".

Евгени я прекъсна и се върна на коктейла, а редакторката едва не се срина от леденото отношение на пианиста.

"Абсолютен смут изпитвам в този момент, не искам да създавам бездна между нас от едно нищо", едва сдържаше сълзите си Елена, докато останалите момичета се опитваха да разберат какво се е случило.

Една от най-сериозните конкурентки на Елена за сърцето на Евгени - Валерия, веднага се възползва от създалата се ситуация и го покани на среща в градина. Те обаче бяха бързо прекъснати от редакторката, която искаше да доизясни отношенията си с виртуоза.

"Струва ми се, че не ме разбра. Не знам дали знаеш, но аз много те харесвам. Стана ми много неприятно, че така ме отпрати, защото наистина не знаеш колко много означаваше твоят жест за мен. Не искам да оставаш с впечатлението, че ги приемам тези неща с лека ръка – аз забелязвам всичко, което правиш и което казваш." Виждайки колко разстроена е Елена, Евгени я прегърна и я увери, че всичко между тях е наред.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама