И Виктория Бекъм планира свой документален филм


И Виктория Бекъм планира свой документален филм
Снимка: Getty Images

Виктория Бекъм очевидно не може лесно да преглътне светската сензация, която предизвика документалната лента за съпруга ѝ Дейвид.

Вижте още: Иво Сиромахов: В селото на майкини не признават хелоуин-мелоуин

Филмът на Netflix "Бекъм" отключи кутията на Пандора и стана причина след 20-годишно мълчание бившата асистентка и любовница на Дейвид - Ребека Лус, да изнесе нови пикантни подробности от личния живот на неверния съпруг.

Според източници, близки до Виктория Бекъм, тя преговаря с Netflix за стартирането на нейна поредица в платформата, като главни теми в нея ще бъдат годините ѝ в Spice Girls, както и премеждията по пътя към света на модата.

"Това ще бъде документален филм за стремителния възход на Виктория в света на модата и как тя създава модна и козметична империя от нулата. Фокусът ще бъде върху бизнес марката, но също така ще бъде подробно описано как тя преодолява упреците след разпадането на Spice Girls и се противопоставя на хейтърите. Разбира се, ще бъдат показани и елементи от личния ѝ живот", разкрива източник, близък до бившата спайска.

Вижте още: Дъщерята на починалата участничка от "Фермата": Никой не я разбра

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама