Ясни са детективите в "Маскираният певец" 3


Ясни са детективите в "Маскираният певец" 3
Снимка: ПР

Към миналогодишните членове на Панела Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев в трети сезон на най-мистериозното риалити "Маскираният певец" се присъединява и обичаната българска актриса Марта Вачкова (която е партньорка на Владо Пенев в живота). Четиримата панелисти и този сезон ще имат тежката и забавна задача да опитат да разгадаят уликите, да познаят движенията и гласовете на маските и да дават своите предположения кой се крие в мистичните костюми. Тази събота в 20:00 по NOVA те ще се запознаят с новите герои, ще чуят първите им изпълнения и ще изкажат своите съмнения за 14-те скрити звезди.

"За мен е истинска радост и чест да стана част от Панела на "Маскираният певец". Това е най-позитивното и семейно предаване, а също така любимо на най-малките зрители, което е прекрасно. Задачата ще е много забавна и сложна, защото тук всички звезди, скрити под маските, ще дадат най-доброто от себе си, за да ни заблудят възможно най-дълго", споделя най-новият член на Панела - Марта Вачкова. В миналия сезон тя бе гост-панелист в едно от предаванията. Актрисата допълва, че с Алекс, Владо и AZIS са близки приятели, което със сигурност ще ги направи и страхотен екип.

"Голямата новина е, че Марта Вачкова, която е със страхотно чувство за хумор, ще е детектив в панела. Не знам как ще се удържим да не умрем от смях с нея. Миналата година аз влязох без никаква подготовка. Естествено след първия лайф, изгледах всичко. Но предпочитам реакцията ми да е естествена и натурална и да не се влияя от хората, които ни пишат. Любопитното е, че в този формат и зрителят е ангажиран. Когато си на живо, чуваш гласа много по-добре, но не можеш да го огледаш добре. Не ни съдете строго! Ние сме там да ви помагаме, но понякога и да ви объркваме! Това е молбата ми към зрителите на "Маскираният певец", сподели пък Алекс Раева в "На кафе".

Както вече съобщихме, този сезон предаването ще има и нов водещ. На мястото на Васил Василев-Зуека, който емигрира в чужбина, ще бъде Краси Радков.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама