Ким Катрал призна защо не е участвала в "Просто ей така…”


Ким Катрал призна защо не е участвала в "Просто ей така…”
Снимка: Getty Images

Още с пилотния епизод на „Просто ей така…” всички фенове се зачудиха къде е любимата на мнозина Саманта. След като стана ясно, че тя няма да участва в продължението на „Сексът и градът”, критиците и актьорският състав посочиха различни причини за отсъствието на Ким Катрал, но най-вече – лошите отношения между нея и Сара Джесика Паркър.

Ким Катрал разкри, че изобщо не е била поканена да бъде част от новите серии и е била наистина разочарована заради сюжетната линия – как Саманта получава голи снимки от 14-годишния син на Миранда, Брейди.

„Никога не са ме канили да бъда част от продължението. Разбрах за него, както всички останали – от социалните медии. За мен мъдростта е да знаеш кога да спреш. Не исках да правя компромис с това, което бе шоуто за мен. И колкото и трудно да беше, колкото и страшно бе да се изправя пред пресата и феновете – просто искам да кажа, че съм добре. Беше страхотно да работя с тези хора. „Сексът и градът” е част от мен, обичам този сериал, но вече съм на друго място.“, каза 65-годишната актриса пред Variety.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама