Любимец от „Фермата“ влиза в новия сезон на „Бригада нов Дом“ (СНИМКА)


Любимец от „Фермата“ влиза в новия сезон на „Бригада нов Дом“ (СНИМКА)
Снимка: Actualno.com

"Бригада Нов дом" е предаване, променило живота на не едно и две семейства. От друга страна, зрителите с интерес гледат реновациите на всички стари и запуснати апартаменти.

Вижте още: Михаил Билалов напуска "Стани богат", ето защо (ВИДЕО)

Ето, че феновете на формата имат причина за радост - "Бригада нов дом" се завръща с нов сезон през пролетта на 2024 г., съобщиха от BTV.

В предстоящите епизоди на предаването до емблематичната и обичана водеща Мария Силвестър ще застане изцяло нова бригада, начело с един от най-колоритните участници във "Фермата" 8 - Калин Евтимов.

Рамо до рамо с него ще бъдат съдружникът му Симеон, майсторите Димитър, Иван, Ивайло и бащата на Калин – Евтим.

Различното в 6-ти сезон е, че "Бригада Нов дом" ще започне своето ново пътуване из страната със своя специален кемпер, за да достигне до хора от различни кътчета на България. Зрителите отново ще станат съпричастни с тревогите и мечтите на онези, които съдбата е поставила в тежки ситуации, но както винаги във фокус ще е позитивната промяна и усмивките, които "Бригада Нов дом" ще донесе в живота им. През новия сезон в подкрепа на каузите ще се включват обикновени хора, обичани лица и доброволци, съпричастни с тях. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама