Любимите приятелки от "Сексът и градът" се събраха (СНИМКИ)


Любимите приятелки от "Сексът и градът" се събраха (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

След като актьорите от "Приятели" се събраха за специален епизод, през 2021 ще станем свидетели на още едно завръщане. Както преди време писахме, звездите от хитовия сериал "Сексът и градът" ще снимат нов сезон. През уикенда Сара Джесика Паркър (екранната Кари Брадшоу) сподели снимка в Instagram, на която позира с колежките си Кристин Дейвис и Синтия Никсън на фона на Ню Йорк.

От четирите приятелки липсва само Ким Катрал, която няма да видим в новите епизоди, тъй като тя категорично отказа да се снима.

Те са на репетиция на маса за продължението на култовата поредица.

"Отново заедно. Четем първите епизоди на "И просто така". Заедно с актьорите от предишните сезони и новите членове на екипа ни", написа 56-годишната звезда в социалната мрежа. 

По-късно тя качи и снимка от Голямата ябълка, където се развива сериалът.

Стрийминг платформата HBO Max потвърди миналата седмица, че Марио Кантон, Eвън Хендлър, Дейвид Айгенбърг и Уили Гарсън отново ще се превъплътят в героите си Антъни, Хари, Стив и Станфорд. Един от най-важните персонажи - Тузара (Майкъл Патрик Кинг), любимият на Кари Брадшоу, също ще вземе участие в новите серии. Сред новите членове на екипа е Сара Рамирес, която в продължението ще влезе в образа на Че Диас – полово неутрален комик, който води собствен подкаст, в който кани интересни гости.

"Както в реалния живот, хората идват и си отиват. Приятелствата избледняват и започват нови такива. Напълно е възможно приятелите, които сте имали на 30, да не са в живота ви, когато сте на 50", каза преди време главната директорка на съдържанието в стрийминг платформата HBO Max, която подготвя продължението.

Снимките на новите 10 епизода започват до дни и ще са с продължителност от 30 минути.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама