Потвърдено: Тузаря ще участва в продължението на "Сексът и градът"


Потвърдено: Тузаря ще участва в продължението на "Сексът и градът"
Снимка: HBO, Inc.

Вероятно няма човек, който да не е разбрал за завръщането на сериала "Сексът и градът", от който предстои да видим нови 10 епизода, всеки с продължителност 30 минути.

Един от най-важните персонажи - Тузара, любимият на Кари Брадшоу, също ще вземе участие в новите серии, макар че първоначално се появи информация, че той, подобно на Саматна, няма да бъде включен. Новината беше съобщена от продуцента Майкъл Патрик Кинг, който каза: "Развълнуван съм да работя отново с Крис. Как бихме могли да добавим нова глава в "Сексът и градът" без Тузара?"

Персонажът, в чиято роля е актьорът Крис Нот, участва в хитовия сериал от края на 90-те години, както и в двата филма, в които историята беше продължена.

Изглеждаше съвсем логично той да бъде включен, но появата му беше под въпрос до последно, след като таблоидният сайт Page Six написа, че актьорът няма да се върне в ролята на емблематичния герой. Тогава Нот намекна в социалните мрежи, че това не е истина, но досега нямаше официално потвърждение за завръщането му.

За съжаление обаче в новите епизоди няма да видим Ким Катрал в култовата ролята на Саманта Джоунс. Актрисата категорично отказа да се появи отново.

Продукцията обаче ще има полово неутрален герой. Става въпрос за Че Диас (Сара Рамирес) – комик, който води собствен подкаст.

Предполага се, че сценарият на новите епизоди ще е адаптиран от неосъществения сценарий на "Сексът и градът 3". Поредната глава в историята на Кари Брадшоу и трите ѝ приятелки беше написана преди години, но заради отказа на Катрал да се върне, работата по филма прекъсна.

Темата за пандемията от COVID-19 също ще бъде част от сюжета, разкри Сара Джесика Паркър, която не само играе главната роля, но е и продуцент на поредицата.

Припомняме, че за новите епизоди на "Сексът и градът" стана ясно в началото на 2021 година. А HBO Max обяви, че поредица ще бъде с участието на Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис, но героините им ще са с 20 години по-възрастни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама