Маркъл Маркъл ще продуцира анимационен сериал


Маркъл Маркъл ще продуцира анимационен сериал
Снимка: Getty Images/Guliver

Маркъл Маркъл има нова работа. Тя ще изпълнява ролята на продуцент на анимационен сериал.

Меган Маркъл (39) и принц Хари (36) информираха обществеността, че в момента подготвят нов анимационен сериал, наречен "Перла". Това е съвместна продукция на "Archewell Productions", компанията на Меган и Хари, и популярна продуцентска компания, в чиято платформа ще бъде излъчен сериалът. Меган е основният продуцент на целия проект.

Сериалът "Перла" ще проследи героичните приключения на 12-годишно момиче, което намира вдъхновение във влиятелни жени през цялата история.

"Подобно на много момичета на нейната възраст, нашата героиня Пърл (Перла) тръгва на пътешествие за себеоткриване, докато се опитва да преодолее ежедневните предизвикателства в живота. Радвам се, че "Archewell Productions" в партньорство с мощна платформа и тези невероятни продуценти ще създадат заедно нов анимационен сериал, който отдава почит на необикновени жени през цялата история", каза продуцентът Меган.

Меган Маркъл и принц Хари подписаха многомилионен договор миналата година, а първият проект трябваше да бъде документалната поредица "Сърцето на Инвиктус", като самият принц Хари трябваше да се появи пред камерата, но снимките бяха отложени. Съгласно договора продуцентската им къща трябва да снима документални филми, документални сериали, игрални филми, да създава сценарии и детски програми изключително само за една от най-големите стрийминг платформи.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама