4 чифта обувки, които трябва да имате това лято според Меган Маркъл


4 чифта обувки, които трябва да имате това лято според Меган Маркъл
Снимка: Getty Images/Guliver

Гардеробът за обувки на Меган Маркъл е, с една дума, внушителен. Но ако наистина сте положили минимум усилия, за да анализирате стила ѝ, може да откриете, че тя често се придържа към определени модели. Това „завъртане” на обувките с малки изменения позволява гъвкавост, така че Маркъл може да премине от майчинско ежедневие към изискана среща с принц Хари. А за всички останали е добро напомняне, че когато намерите нещо, което работи, не трябва да го изпускате. И да, и можете да купите по един чифт от всеки цвят. Ето кои са обувките, които всяка жена трябва да има в гардероба си през лятото.

ТЕНДЕНЦИИТЕ НА 2021: КЕЦОВЕ С УКРАШЕНИЯ

1. Токчета с каишки

Всяка жена обича елегантен чифт токчета. Но Меган предпочита обувките ѝ да имат някакъв закачлив елемент – нежна каишка на глезена, панделка или нещо от сорта. Те са невероятно ласкателни и буквално издигат всеки тоалет на следващото ниво.

2. Велурени мокасини

Ниските велурени мокасини са достатъчно удобни за носене за дълги периоди от време и изглеждат доста по-елегантно от чифт отворени сандали.

3. Бели кецове

Дори когато сте небрежни, трябва да имате основен стил. Белите кецове са точно такива обувки – можете да ги носите с всичко, без да изневерявате на себе си.

4. Еспадрили на платформа

Този модел ще ви служи добре през есента, пролетта и лятото. Независимо колко висока е платформата, еспадрилите изглеждат елегантно с рокля, пола или панталон с широки крачоли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама