Меган Маркъл издава детска книжка


Меган Маркъл издава детска книжка
Снимка: Getty Images/Guliver

Меган Маркъл е написала първата си книга, която разказва за отношенията между баща и син. 

"Пейката" ще излезе на пазара на 8 юни и е вдъхновена от връзката между мъжа ѝ принц Хари и сина им Арчи, който утре навършва 2 годинки.

"Пейката" започна като стихотворение, което написах за съпруга ми за Деня на бащата, месец след раждането на Арчи. Стихотворението прерасна в тази история. Кристиян Робинсън я визуализира със своите прекрасни илюстрации, които улавят топлината, радостта и комфорта в отношенията между бащите и синовете през различните етапи. Това представяне беше особено важно за мен и ние с Кристиан работихме в тясно сътрудничество, за да изобразим тази специална връзка. Надеждата ми е, че "Пейката" ще въздейства на всяко семейство, както на мен", пише Меган в официално изявление.

39-годишната актриса, която очаква второто си дете, ще озвучи и аудиоверсия на книгата.

Източник, близък до Меган, разкри, че тя отдавна е искала да пише детски книги и се надява да има още, ако дебютът ѝ е успешен. Маркъл също така има желание да пише книги и за възрастни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама