Награди „Еми” 2020: Виртуална церемония и истинска мода


Награди „Еми” 2020: Виртуална церемония и истинска мода
Снимка: Instagram

Подобно на много събития в живота ни напоследък, наградите „Еми” 2020 изглеждат малко по-различно от обикновено, благодарение на COVID-19. Тази година церемонията по връчването на заветните статуетки бе дигитална, но това не попречи на водещите и номинираните да изсипят доза блясък върху виртуалния червен килим.

ПО ДОМАШНОМУ: НОВАТА КОЛЕКЦИЯ НА GUCCI В ДУХА НА 2020

След месеци живот, прекарани в анцузи и клинове, подозираме, че всички знаменитости са се радвали на шанса да изглеждат така, както сме свикнали да ги виждаме. В домовете си, задните дворове и хотелските стаи, всички звезди се възползваха от „новото нормално”, носейки прекрасни тоалети, дело на модни виртуози. Ето кои се отличиха като истински естети под карантина.

Зендая

Звездата от „Еуфория“ може и да не е ходила по килима, но все пак успя да обере овациите в копринена рокля от тафта, дело на Christopher John Rogers и бижута „Bvlgari“. Когато стана време да приеме наградата си, Зендая смени тоалета с шикозна рокля на Armani Prive.

Ани Мърфи

Мърфи впечатли с изчистен стил - костюм Valentino, съчетан с прозрачен топ и дантелен сутиен.

Рийз Уидърспуун

Три от проектите на Рийз - Big Little Lies, Little Fires Everywhere и The Morning Show са номинирани тази година, така че не е изненадващо, че звездата не е направила компромис с външния си вид в тази ослепителна рокля на Louis Vuitton.

Кери Уошингтън

Номинирана за „Еми” за ролята си в Little Fires Everywhere, Кери заложи на елегантна металическа рокля на Dolce&Gabbana и обеци Chopard.

Катрин О’Хара

Актрисата си „присвои” малко блясък от нейната героиня в Schitt's Creek, Мойра Роуз, с тази черна рокля с пайети.

Дженифър Анистън

Изключително приятна изненада от любимката на Америка – типично по „приятелски” Дженифър присъстваше на наградите „Еми”.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама