Никол от "Игри на волята": Качих 10 кг от антидепресанти за 2 седмици


Никол от "Игри на волята": Качих 10 кг от антидепресанти за 2 седмици
Снимка: Игри на волята: България/Facebook

Никол Дунева, която отпадна тази седмица от "Игри на волята", направи емоционална изповед след напускането на риалитито. Дъщерята на олимпийската легенда Краси Дунев беше нападната от зрителите за външния си вид, но се оказа, че зад натрупаните килограми седи сериозна здравословна причина.

Вижте още: Обявиха кой ще е водещ на наградите Оскар 2024 (СНИМКИ)

"Боря се с този проблем от една година, тъй като имам хормонални проблеми с щитовидната жлеза и яйчниците - поликистоза. Бях минала на антидепресанти и качих 10 килограма за две седмици. Една година не можех да сваля килограми, каквото и да предприемах", разказа Никол в официалния подкаст на "Игри на волята" с водеща Ива Иванова, известна като "Ивка Бейбе".

Благодарение на участието си в риалитито, Никол е успяла да се раздели с 8 килограма заради престоя си в Чистилището, където гладът е бил унищожителен.

"Ядохме сурови раци и сурови миди преди да имаме огън. Беше много гадно. После момчетата откриха един изгнил портокал до скалите, който беше отвратителен, но си го разделихме и го хапнахме. Събирахме и кисели джанки от гората. Намерихме и растение до скалите, което имаше вкус на зеле. После си го нарекох морско зеле. А последните дни ядохме една кисела и неузряла смокиня", сподели още Дунева.

Вижте още: Иван Рълев от "Игри на волята" отвори дентална лаборатория (СНИМКА)

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама