Популярен певец потвърди: Отново ще бъда жури в “Като две капки вода” (СНИМКИ)


Популярен певец потвърди: Отново ще бъда жури в “Като две капки вода” (СНИМКИ)
Снимка: NOVA

Макар че 12-тото издание на шоуто за двойници "Като две капки вода" ще се снима чак през пролетта на 2024, вече е ясен един от членовете на журито. Култовият певец Веселин Маринов потвърди, че ще се завърне в предаването.

"Вече подписах новия си договор за следващата пролет. Така че ще бъда част от журито." Това разкри той в интервю за вестник "Филтър".

Вижте още: Александър Сано със силен призив към родителите на момчета (СНИМКА)

61-годишният изпълнител сподели още, че многократно е получавал покани за участие в предаването от продуцента Маги Халваджиян, който обаче го искал като един от състезателите на сцената.

"Маги Халваджиян многократно ме е канил да участвам в предаването. Винаги съм му отказвал, най-вече заради женските образи, които трябва да имитирам. След като видя, че няма да се съглася да съм участник, той ми предложи да стана част от журито. Не съжалявам, че приех.

В предаването можех да говоря искрено и в него нямаше нищо нагласено и режисирано предварително. Да, не ми беше лесно да оценявам, защото имаше много добри изпълнители, но се възхитих на професионализма, с който се отнесоха всички към образите, които трябваше да имитират", разказа още изпълнителят на "Горчиво вино".

Вижте още: Вижте красивата приятелка на шеф Илиан Кустев от MasterChef (СНИМКИ)

В момента Веселин Маринов е на своето традиционно лятно турне и вече е край морския бряг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама