Пълна излагация потресе зрителите на „Един за друг“ (ВИДЕО)


Пълна излагация потресе зрителите на „Един за друг“ (ВИДЕО)
Снимка: Един за друг/Facebook

Преди повече от 10 години Златка Димитрова предизвиква истински фурор в „Big brother“ със знанията си по география. Златка посочи, че столицата на Великобритания е Англия, а на Сърбия - Белгия. После реши, че е Босна. Зрителите бяха потресени, а споменът от срамната случка не е избледнял и до днес.

Е, двойките от новия сезон на „Един за друг“ решиха да докажат, че няма нищо срамно в това да не знаеш. Те с усмивка, смях и лека ръка приемаха грешните си отговори. Не толкова благосклонни обаче останаха зрителите на формата.

Вижте още: Христиана от “Ергенът” показа как е изглеждала преди корекциите (СНИМКА)

Какви бяха въпросите?

Повечето въпроси, подготвени от продукцията, бяха от учебния материал за начален курс. Имаше и такива, които не се изучават от учебната програма, но се предполага, че се знаят от обща култура. Конфузът бе излъчен нарочно на 3 март и вече предизвиква страшна дискусия в социалните мрежи.

Участниците не успяха да отговорят на елементарни въпроси като "Кой е патриархът на българската литература?" и "Кой е авторът на Хари Потър?". Въпросът "През кой век България влиза в НАТО?" получи забележителен отговор: XIX век!

Коментарите на зрителите

Вълна от недоволство се наддигна срещу участниците, които макар млади и симпатични, се изложиха ужасно. Част от коментарите по техен адрес гласят:

„Снощи бях в пълен шок от видяното. Хора без грам обща култура, без базови знания за света, в който живеят. Наистина дори не мога да повярвам. И не, не е стрес, а е абсолютна глупост и липса на грам знания.“

„Много жалка картинка. Не стига че общата култура им е слаба, пък и се сърдят като "бомбата" е в тях. Еми ако знаеха отговора, нямаше да избухне пред тях.“

„Следващият път участниците от Един за друг срещу девойките от Ергенът в същата игра - ще бъде blockbuster“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама