Ремикс на "Salty" на Рут Колева се завъртя по MTV


Ремикс на "Salty" на Рут Колева се завъртя по MTV
Снимка: ПР

Клубната версията на "Salty" намери своите фенове и извън пределите на България. Проектът на Рут Колева, ремиксиран от Fabrizio Parisi & The Editor, влезе на силна ротация в авторитетния интернационален канал Club MTV International. Видеото вече може да се гледа в Европа, САЩ, Латинска Америка, включително и в мрежата на Amazon Fire TV.

С клубния ремикс Fabrizio Parisi & The Editor "облякоха" песента на Рут Колева в супер актуален, но различен ритъм. Тандемът, вкарал цели 6 песни само за 3 години в MTV и работил с някои от най-големите имена на българската и световна сцена, напълно преобрази "Salty" и то само месец след премиерата ѝ. Двамата продуценти, чиито парчета озвучават нощите на Ибиса, Турция, Мароко, Италия, с тоталния си усет към хитово звучене, гарантираха пътя на "Salty" към най-големите клубове у нас и чужбина.

Международният ефир е поредният успех за "Salty". Оригиналната версия на проекта е вече 8 седмици №1 в еърплей класацията за българска музика и 8 седмици в топ 5 в глобалната класация за най-ротираните песни в България. "Salty" е 3-тата най-шазамвана българска песен в Shazam Bulgaria Top 200 и отдавна прескочи границите на страната с официалната си TikTok кампания в 7 държави!

Оригиналът на "Salty" направи своята премиера на 19 март 2021 г. Продуцент на проекта е Георги Линев-Kan Wakan, a музиката е създадена от Илияна Недялкова, композирала заедно със ZAYN великолепната "Entertainer". Видеото към песента е на режисьора Георги Манов, върху чиято работа стъпва и клипът на ремикса, пресъздаден въздействащо от Господин Господинов (Гепи).

След възторжените ревюта от чуждестранните медии и хилядите сърца и "лайкове" от българските фенове, "Salty" изпълни и най-важната си роля на песен с кауза- да се превърне в социален феномен.

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още по темата


Още от Шоу


Реклама
Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама