Включете се в голямо разменяне на книги в центъра на София


Включете се в голямо разменяне на книги в центъра на София
Снимка: iStock/Guliver

На 19 септември от 16:30 ч. до 20:30 ч. в градинката зад Народна библиотека "Св. Св. Кирил и Методий" ще се проведе "Голямото книго-разменяне".

В утрешния съботен ден ще имаме възможност да разменим книга, която сме прочели, за друга, която не сме, но която е вдъхновение за друг човек, който иска да я размени с нас.

Събитието цели да стимулира четенето и да мотивира хората да избират книжната книга пред използването на електронни устройства. Четенето е чудесно занимание, в което заедно можем да откриваме нови светове и хоризонти, да създаваме приятелства и да общуваме.

Под откритото небе в съботния следобед , докато още времето е топло, ще разменяме книги. Така ще удължим живота на книгите, които сме прочели, ще създадем нови приятелства, ще споделим впечатления и интереси.

Събитието е част от "Възраждане на семейните ценности" и се организира в партньорство между граждани-доброволци и родители от Национална група "Децата на България" със съорганизатор "Буквария".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Книги


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама