Владо Карамазов разкри защо няма да е водещ на Survivor


Владо Карамазов разкри защо няма да е водещ на Survivor
Снимка: Facebook Владимир Карамазов

Вчера ви споделихме изненадващата новина, че новият сезон на Survivor ще има нов водещ - Ваня Джаферович. Заклетите фенове на риалити формата бяха разочаровани, учудени, някои притеснени. Бившият футболист направи всичко по силите си, за да успокои страстите. Но въпросът защо Владо Карамазов бе заменен не спираше да занимава зрителите. Ето и неговия отговор:

„Пиша това писмо, защото може би очаквате нещо да кажа. То е най-вече за феновете на Сървайвър. Всъщност сигурен съм, че очаквате, защото през последните няколко дни ежедневието ми е подчинено на новината, че няма да бъда водещ.

Името ми е споменавано хиляди пъти дневно, а аз получих стотици лични съобщение с въпроса, защо не съм водещ. Това ми показа, че съм се превърнал в нещо важно за това реалити и че съм си свършил работата по възможно най-добрия начин. И получих голяма доза любов от вас феновете . Но всичко си има своя край.

Наистина не знам какви са мотивите на телевизията за това тяхно решение, но съм сигурен, че са достатъчно основателни. С телевизията нямам договор, който да ми осигурява да бъда вечен водещ на Сървайвър. Около мен в момента се случват наистина хубави неща, такива, които са може би адекватни за периода на живота ми в който съм. Сървайвър за мен ще си остане една от много големите случки в моят живот, една от големите ми сбъднати мечти.

Всичко което съм преживял около това риалити шоу са големите спомени и тях никой не може да ги вземе. Сървайвър е оригинала на всички подобни предавания и той ще си остане най-истинското и качествено реалити. Всеки път когато мога ще го гледам, този път като зрител и се надявам да се получи интересно състезание в което да видим стойностни личности. А колкото до Ваня Джаферович, силно го прегръщам и му пожелавам Bon Voyage в това приключение.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама