Забраниха новия филм за Мерилин Монро за лица под 17 години


Забраниха новия филм за Мерилин Монро за лица под 17 години
Снимка: стоп кадър

34-годишната Ана де Армас се превъплъщава в образа на покойната Мерилин Монро в предстоящия филм на Netflix и признава, че е била озадачена, когато филмът "Блондинка" е получил класификацията - да не се гледа от лица под 17 години. Защото, според нея, има толкова много други "много по-агресивни за младите зрители филми".

"Не разбрах защо това се случи. Мога да ви посоча редица предавания или филми, които са много по-агресивни и с много повече сексуално съдържание от "Блондинка", казва тя пред списание Lofficiel USA.

Въпреки това Ана призна, че е било важно за филма - който е базиран на романа на Джойс Карол Оутс - да "покаже неудобни места", за да разкаже правилно историята на Мерилин. Тя добави: "За да се разкаже тази история, е важно да се покажат всички тези моменти от живота на Мерилин, които са я накарали да свърши по този начин. Това трябваше да бъде обяснено. Всички знаеха, че трябва да стигнем до неудобни места. Не бях единствената".

Звездата от "Knives Out" настоява, че в изпълнението си е трябвало да направи нещо повече от това просто да "имитира" екранната икона. "Моята задача не беше да я имитирам. Интересувах се от нейните чувства, от нейното пътуване в живота, от нейната несигурност и от нейното право на глас, в смисъл че тя всъщност не е имала това", казва Ана. Родената в Куба звезда не е гледала нито един от филмите на Мерилин, докато е растяла, затова е "горда", че режисьорът Андрю Доминик е повярвал, че тя ще се справи с ролята.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама