3-те зодии, които ще се сгодят през 2020


3-те зодии, които ще се сгодят през 2020
Снимка: Istock/Guliver

2020 е много благоприятна за брак и сериозни решения в личния живот. Ако и вие искате да срещнете своята сродна душа или се надявате да се сгодите, научете за 3-те зодии, които е вероятно да се сгодят през следващата година.

Близнаци

За представителите на зодия Близнаци 2020 може да се окаже много щастлива година. Те са в постоянна комуникация, преминали са през малки трудности и сега заслужено ги очакват хубави неща.

Истинската любов и интимността са прекрасни. Когато Близнакът се чувства уверено, спокойно може да каже "Да".

Представителите на този зодиакален знак, които все още нямат партньор, ще го срещнат в първите месеци на новата година. Добрите неща понякога се случват бързо, а това важи и за техния случай!

Стрелец

Година на любовта ще е 2020 и за представителите на зодия Стрелец. Очакват се леки колебания и съмнения, които ще са особено силни през януари. Заедно с партньора ще трябва внимателно да обсъдят как си представят бъдещето. Накрая ще стигнат до извода, че не искат да живеят един без друг.

Жените от зодия Стрелец ще могат да се насладят на оригинално предложение, на което никой не може да откаже. Личният им живот ще се развива почти със светкавична скорост и ги очакват невероятно положителни промени.

7 ИСТИНИ ЗА ТОВА КАК СЕ ОБИЧА СТРЕЛЕЦ!

Скорпион

И за Скорпионите годината ще е изпълнена с любов и хармония. Още в началото на пролетта ще летят от щастие. Ще разберат, че са срещнали другата си половинка и нищо няма да им попречи да направят следващата голяма стъпка.

Сватба може да има в края на годината, а събитието ще бъде незабравимо и дори по-красиво, отколкото са си го представяли.

Астролозите съветват жените Скорпиони да бъдат търпеливи, докато чакат предложение за брак. Не разваляйте изненадата с многобройни въпроси и не бързайте. Както е казал народът: За всяко нещо си има място и време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама