3-те зодии при жените, които играят мръсно в любовта


3-те зодии при жените, които играят мръсно в любовта
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Има жените, които не се интересуват кой стои на пътя им и какво трябва да направят, за да спечелят любовта на някого. Свободен или не, те пристъпват към осъществяването на плановете си като не се съобразяват с никого по пътя си. Ето кои са те:

Телец

Телците не обичат да има взимат тяхното, но нямат нищо против да взимат чуждото. Изключително сигурни са, че щом обичат някого и той има интерес към тях, няма пречка, която да ги спре. Ако са заети, значи са с грешния човек, щом поглеждат настрани и флиртуват с други. Това е вечното оправдание на Телците, когато посягат към чуждото. Трябва винаги да сте нащрек с тези жени, защото лесно се привързват и силно се влюбват. А влюбят ли се... по-добре се пазете от пътя им. В крайна сметка всичко завършва добре, когато всичко си свършат добре - точно така, както са си го представяли.

Дева

Девите са кокетки, които обожават мъжкото внимание. Обичат да са глезени, да ги заглеждат и обсипват с комплименти. И цялото внимание на света не им стига. Когато си наумят нещо, могат да са изключително хитри и да постигнат всичко, което си поискат. Най-често си падат по женените мъже. Има някаква особена тръпка за тях в това да преследват забраненото. А получат ли го, няма такава наслада, която да се сравни с чувството на победа в любовта. Имате много сериозни причини да се притеснявате, ако на пътя ви застане жена от зодия Дева.

Скорпион

Пазете се от жените Скорпиони. Най-коварните сред всички. Те могат да са ви приятелки и пак да се опитат да прелъстят половинката ви. Скорпионите поставят любовта и страстта на първо място, не зачитат толкова приятелството и смятат, че за любовта трябва всичко да се прави. Именно за това може да очаквате и от най-близката си приятелка да забие нож в гърба ви, стига да е решила да играе по нейните си правила. Жените Скорпиони обожават да имат двама мъже до себе си, защото колкото повече внимание получават, толкова по-добре за тях...

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама