Любовен уикенд хороскоп за 16-17 ноември


Любовен уикенд хороскоп за 16-17 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тези почивни дни ще ви докажат, че човекът, в когото сте влюбени, всъщност е и вашият най-доверен приятел, съветник и пазител на тайни. Може би това ще ви накара да погледнете на връзката си от друг ъгъл.

Телец

Не е изключено ваша стара любов да напомни за себе си, което ще ви накара да се почувствате объркани. Срещата може да е съвсем незначителна, но ще пробуди някои въпроси, особено ако въпросният човек е продължил напред и се справя повече от добре.

Близнаци

Студената ноемврийска събота ще ви накара да се изправите пред проблеми от емоционален характер. Опитайте се да бъдете търпеливи, особено ако става дума за чувства, които трудно контролирате.

Рак

Може би се чувствате уязвими, но в това не винаги има нещо лошо. Трябва да отворите душата си за любимия човек, да му разкриете своите страхове и притеснения, защото само така ще изградите силна духовна връзка.

Лъв

Ако наскоро сте започнали неангажираща връзка, може да промените решението си и да превърнете страстната авантюра в нещо с по-емоционална стойност. Очакват ви много усмивки, любов и пълноценни моменти с половинката.

Дева

Балансът ще ви се измъква „под носа“ през този уикенд. Не спирате да критикувате половинката, а всъщност имате сериозни проблеми, които ви тревожат. Захвърлете маската на ледена кралица и по-добре обсъдете нещата с партньора.

Везни

Ще се чувствате емоционално пречистени, сбогувайки се със стари спомени и емоции. Ако вече сте подарили сърцето си на специален човек, очаквайте връзката да се задълбочи.

Скорпион

Скорпионите ще се почувстват вдъхновени от половинката си. Не само ще сте на едно мнение по всички въпроси, но тази хармония ще ви кара да мечтаете за нещо повече – семейство, дом или брак.

Стрелец

Обвързаните Стрелци ще преминат през спорове, в които ще се състезават за надмощие с половинката. Няма да сте склонни на компромиси, за да постигнете съгласие по важните казуси, така че по-добре на започвайте кавга.

Козирог

Комуникацията ще върви "по вода". В резултат на това с половинката ви може да имате вдъхновяващ разговор, който ще изясни някои важни въпроси.

Водолей

Това може да се окаже уикенд, променящ живота ви – не само в любовта, но и изобщо. Ключово за това ще се окаже емоционалното ви "събуждане", изяснявайки някои важни въпроси.

Риби

Малко разтревожени може да се окажат представителите на зодия Риби. Ако имате притеснения относно любовта, добре е да ги обсъдите с половинката или с близък приятел.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама