Това са зодиите, които разиграват всички


Това са зодиите, които разиграват всички
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, които могат да пленят сърцето на всеки. Те са привлекателни и определено умеят да флиртуват. Освен това много добре могат да се преструват. Изглеждат истински влюбени, но в същото време изневеряват на половинките си и ги разиграват. Мислят единствено и само за себе си и как ще се чувстват по-добре. Вижте кои са тези зодиакални знаци:

Овен 

Това са хората, които най-често нараняват половинките си. Овните показват чувствата си още в началото на връзката, те са искрени и директни. Влюбват се много бързо, но също толкова бързо губят интерес. Когато прекарат дълго време с някого, им става скучно и започват да си играят с чувствата на партньора. Не приемат връзката насериозно и си позволяват да флиртуват с други хора.

Ако попаднат на човек, който има нужда от време, за да се разкрие пред тях, не се отказват. Напротив, започват да се държат много добре с него, но през това време търсят друг, с когото тръпката да е по-силна. Представителите на зодия Овен не се задържат на едно и също място. Имат нужда от разнообразие, заради което често сменят партньорите си. Знаят, че нараняват и карат хората да се чувстват използвани и захвърлени, но това изобщо не ги интересува.

Водолей 

Представителите на този зодиакален знак не нараняват нарочно. За тях чувствата са нещо много далечно и дори не осъзнават, че е възможно някой да се чувства зле заради действията им. Водолеите се фокусират върху съвсем различни неща и почти никога не страдат за половинките си. Колкото и да им се иска, не могат да се поставят на мястото на тези, които трудно преживяват раздялата. Поради тази причина са определяни като хора, които си играят с емоциите на партньорите си, въпреки че не го правят умишлено.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама